ក្រុមការងារគម្រោងជំរុញផលិតកម្មស្បៀង មន្ទីរកសិកម្ម ខេត្តព្រៃវែងចុះពិនិត្យនិងគាំទ្របច្ចេកទេសស្តីពីការប្រើប្រាស់ជីនិងថ្នាំកសិកម្មទៅតាមបទដ្ឋាន
ចេញ​ផ្សាយ ០៣ ធ្នូ ២០១៩
473

ព្រៃវែង៖ នៅព្រឹកថ្ងៃច័ន្ទ ០៦កើត ខែមិគសិរ ឆ្នាំកុរ ឯកស័ក ពុទ្ធសករាជ ២៥៦៣ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី០២ ខែធ្នូ ឆ្នាំ២០១៩ ក្រុមការងារគម្រោងជំរុញផលិតកម្មស្បៀងនៃមន្ទីរកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទខេត្តព្រៃវែង ចុះពិនិត្យ និងគាំទ្របច្ចេកទេសស្តីពីការប្រើប្រាស់ជី និងថ្នាំកសិកម្មទៅតាមបទដ្ឋាននៃការអនុវត្តកសិកម្មល្អ(GAP) ដល់ក្រុមកសិករ ផលិតបន្លែសុវត្ថិភាព ស្ថិតនៅភូមិព្រែកសំបួរ ឃុំកោះចេក ស្រុកពាមជរខេត្តព្រៃវែង។

*តម្លៃបន្លែដែលកសិករបានលក់នៅចំការមាន៖

-ស្ពៃប៉ាវស៊ីម៧០០រៀល/គីឡូក្រាម

-ម្ទេសដៃនាង៤.០០០រៀល/គីឡូក្រាម

-ត្រឡាច៨០០រៀល/គីឡូក្រាម

-ឆៃថាវ១.៨០០រៀល/គីឡូក្រាម

៥.សណ្តែកកួរ១.២០០រៀល/គីឡូក្រាម

-ម្រះ១.០០០រៀល/គីឡូក្រាម

-ត្រប់ស្រួយ១.៣០០រៀល/គីឡូក្រាម

-ត្រប់ស៧០០រៀល/គីឡូក្រាម

-ស្ពៃក្រញ៉ាញ់១.៥០០រៀល/គីឡូក្រាម

-ស្ពៃចង្កឹះ១.០០០រៀល/គីឡូក្រាម

-ខាត់ណាដើម២.៨០០រៀល/គីឡូក្រាម

-ខាត់ណាផ្កា៤.០០០រៀល/គីឡូក្រាម

-ខ្ទឹមស្លឹក៤.៥០០រៀល/គីឡូក្រាម

-ត្រសក់ស្រូវ៨០០រៀល/គីឡូក្រាមផងដែរ។

ចំនួនអ្នកចូលទស្សនា
Flag Counter